Figo Fighter

Delawere Figo Fighter är hela mitt namn, jag är Golden Retriever och är yngst i familjen i Bostorp. Jag flyttade dit den 5:e juni 2005 från kennel Delawere i Motala där jag och storebrorsan Figaro (kallas Atlaz) föddes den 13:e april. Våran mamma heter Delawere  Chakira och pappa Fentop Fabian, inte så konstigt att det blev två goa grabbar.  Vi var bara två syskon i kullen, toppen tyckte jag för det blev mer käk till mej då, eftersom jag slapp dela med så många alltså.

Vår stamtavla kan du hitta här.

Jag och Atlaz träffas ibland för att busa runt lite, jag tror det är bland det roligaste man kan göra, det finns lite bilder på oss. Överhuvudtaget så tycker jag om när vi får besök,  speciellt av barn. Dom är så goa att pussa på, och så tappar dom så mycket när dom äter, det är mums det.

Skogspromenader är kul, särskilt när jag får springa lös och upptäcka välden lite själv. Kurragömma bland trädstammarna är också jätte roligt. Skogen är nog det bästa stället att busa på, även om min trädgård är stor.

Att gräva gropar är en hobby som jag har,  jag samlar faktiskt på gropar och har ganska många nu, både stora och små. Husse och matte härjar lite på mej när jag har gjort en ny, dom säger att jag redan har tillräckligt många och att jag blir så smutsig när jag gör dom. Vadå, lite skit får man väll tåla, det luktar ju jätte gott om alla rötter och maskar där nere, så jag bara måste gräva. Och gropar föresten, det kan man inte få för många av, det vet jag.

Nu orkar jag inte hitta på mera att skriva om, så det får bli en annan gång.

mvh Figo